Vill du bli medlem i IAL?

Genom att du blir medlem i IAL bidrar du till en fredlig gränslös värld där människor möts med kärlek, förståelse och respekt för varandra och sig själva såväl som för de sociala och ekologiska sammanhang de ingår i (IAL:s vision). Därför skapar vi möten och främjar volontärarbete i syfte att utveckla interkulturell förståelse (IAL:s uppdrag).

Du blir medlem genom att betala in 150 kr till IAL:s PG konto 94400-9, 200 kr om ni är en familj/ett par inskrivna på samma adress. Medlemskapet gäller för ett kalenderår, men betalar du efter 1/9 gäller det även nästkommande år.

Klicka här för att gå med

Som medlem får du möjlighet att åka på läger, minst 2 nummer av IAL-Bladet per år, befogenhet att rösta på årsmöten och möjlighet att delta på nationella och internationella kurser, seminarier och övriga utbildningar och möten å IAL:s vägnar.

Vill du volontära på hemmaplan - bli aktiv medlem!

Som aktiv medlem får du möjlighet att volontära året runt! Varje persons engagemang har stor betydelse och det finns stora möjligheter att göra skillnad! Som matlagare eller styrelsemedlem, som layoutare eller informatör, lägerledare eller koordinatör…

Som aktiv medlem betalar du bara 550 kr i lägeravgift om du vill delta på läger, bara 750 kr om de vill åka till N/S- eller LTV-projekt, och har fördel gällande deltagande på nationella och internationella utbildningar. Vill du veta mera?

Välkommen In och Volontära i IAL! : )

sv/ial_i_sverige/bli_medlem.txt · Senast uppdaterad: 2013-05-15 21:14 av sara